ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρεία Ιωνάς Στρούμσας ΑΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της χονδρικής πώλησης φαρμάκων, καλυντικών, ορθοπεδικών και παραφαρμακευτικών από το 1959. Ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον νυν πρόεδρο, κ. Ιωνά Στρούμσα και αποκλειστικοί μέτοχοι είναι τα μέλη της οικογένειας Στρούμσα.

Η κυρίως δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο εφοδιασμός φαρμακείων της Ελληνικής επικράτειας με φάρμακα, παραφαρμακευτικά και καλλυντικά και ως εκ τούτου κατέχει άδεια λειτουργίας Φαρμακαποθήκης. Τα προϊόντα τα προμηθεύεται απ'ευθείας από τους παραγωγούς ή τους νόμιμους αντιπροσώπους τους στην Ελλάδα. Παράλληλες δραστηριότητες της εταιρείας αποτελούν η αποκλειστική αντιπροσώπευση / διανομή προϊόντων, ο εφοδιασμός ιδιωτικών κλινικών, οι εξαγωγές, η προώθηση προϊόντων στην αγορά.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η συνολική εξυπηρέτηση του φαρμακείου. Με συνεχής επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικά μέσα, η εταιρεία στοχεύει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους συνεργάτες φαρμακοποιούς. Εξυπηρετεί καθημερινά 1.400 φαρμακεία με ιδιόκτητο στόλο 40 οχημάτων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 10.000τμ. Διαχειρίζεται 15.000 προϊόντα που αποτελούν το σύνολο των προϊόντων που διακινούνται μέσω φαρμακείου.

Η λειτουργία της εταιρείας βασίζεται σε καταγεγραμμένες και πιστοποιημένες βάση ISO 9001:2000 διαδικασίες, εναρμονισμένες απόλυτα με τις οδηγίες του ΕΟΦ περί ορθής διακίνησης φαρμακευτικών προϊόντων. Υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια εναρμόνισης των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας με τις συνεχώς μεταβαλόμενες ανάγκες των πελατών. Οι υπερσύγχρονες αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό συμβάλλουν στην απρόσκοπτη τήρηση των διαδικασιών λειτουργίας. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην διαμόρφωση των διαδικασιών λειτουργίας της εταιρείας.

Το μέλλον της εταιρείας βασίζεται σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της και στις μακροχρόνιες σχέσεις που αναπτύσει επί 50 χρόνια με τους πελάτες της. Η εταιρεία βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στον κλάδο των φαρμάκων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Ιωνάς Στρούμσας ΑΕ κάνει σταθερά βήματα μπροστά και χαράζει νέους δρόμους για το μέλλον.
Αρχική | Προφίλ | Ανθρώπινο Δυναμικό | Οικονομικά Στοιχεία | Εγκαταστάσεις | Πρόσβαση | Επικοινωνία | English